متقاضیان اخذ ویزای مولتی دبی، بعد از هر بار ورود به دبی نهایتا ۱۴ روز میتوانند در این شهر اقامت داشته باشند و مدت زمان یک ماهه یا سه ماهه ویزای دبی از اولین ورود شروع می شود

شرایط اخذ ویزای دبی

انواع ویزا هایی که می توان برای سفر به دبی اخذ کرد:

ویزای دبی، توریستی، با ۲ ماه اعتبار ورود به امارات و ۱۴ روز اعتبار اقامت.
ویزای دبی، توریستی، با ۲ ماه اعتبار ورود به امارات و ۳۰ روز اعتبار اقامت.
ویزای دبی، سه ماهه، با ۳ ماه اعتبار ورود به امارات و ۹۰ روز اعتبار اقامت.
ویزای مولتی دبی یک ماهه، چند بار ورود، با ۱ ماه اعتبار اقامت در امارات و ۱۴ روز اعتبار اقامت برای هر بار ورود.
ویزای مولتی دبی سه ماهه، چند بار ورود، با ۳ ماه اعتبار اقامت در امارات و ۱۴ روز اعتبار اقامت برای هر بار ورود.

منظور از روزکاری : روزهایی میباشد که در کشور امارات متحده عربی تعطیل نباشد. (روزهای جمعه و شنبه تعطیل می باشد) اخذ ویزای عادی 7 روزه کاری و فوری 3 روزه کاری زمان می برد. 

هزینه ویزای دبی: با توجه به توریستی بودن ویزا و یا مولتی بودن از 300 درهم تا 6000 درهم متفاوت می باشد. 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دبی:

اسکن از پاسپورت.
2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید (بستگی به نوع ویزا دارد و در ویزاهای توریستی عکس لازم نیست).

نکاتی که باید توجه کرد:

 دریافت ویزای دبی برای افراد زیر 23 سال بدون همراهی پدر مادر و یا همسر امکان پذیر نمی باشد

افراد کمتر از ۲۳ سال برای اخذ ویزای دبی باید اسکن پاسپورت پدر یا مادر به همراه اسکن صفحات شناسنامه را  هم ارسال کنند    (این قانون برای پسر ها ی زیر 18 سال می باشد)   

تمامی هزینه های ویزای دبی بعد از درخواست غیر قابل استرداد می باشد.

در برخی شرایط خاص مانند تعطیلات کشور امارات  ممکن است اخذ ویزای دبی بیشتر از 7 روز طول بکشد.

متقاضیان اخذ ویزای مولتی دبی، بعد از هر بار ورود به دبی نهایتا ۱۴ روز میتوانند در این شهر اقامت داشته باشند و مدت زمان یک ماهه یا سه ماهه ویزای دبی از اولین ورود شروع می شود.

منبع: 247kite.com